Logo letter
Hoe krijg ik de HP-batterij terug in goede staat?
almost 3 years ago

na veel vooruitgang in de technologie, zijn er een aantal machines ontwikkeld die helpen het werk op tijd af te ronden en uw productiviteit te verhogen. In het begin waren er eenvoudige apparaten, maar het tempo van innovatie heeft geleid tot een nieuw tijdperk van technologie en er zijn nieuwe tools en applicaties gelanceerd. Sommige van deze machines zijn vergelijkbaar met laptops, pc's, notebooks, netbooks, tablets, printers en nog veel meer. Wanneer je over computers praat, begon het met grote machines en werden er machines met een kastformaat gelanceerd en deze grote machines converteerden later draagbare laptops.

 

Deze machines zijn gemakkelijk mee te nemen en hun gebruiksvriendelijke interface maakt deze apparaten eenvoudig toegankelijk. Maar wanneer u bij de batterij komt, lijkt de situatie problematisch. Wanneer u een nieuwe laptop koopt, werkt de batterij prima, maar naarmate de tijd verstrijkt, daalt de kwaliteit van de stroom geleidelijk. Hier in dit blog biedt HP ondersteuningsteam voor laptop u enkele betrouwbare stappen om dit probleem op te lossen. machines werden op de markt gebracht en deze grote machines converteerden later draagbare laptops.

 

Volg deze stappen om uw batterij terug te krijgen in dezelfde staat als voorheen:

  1. Schakel eerst uw laptop in en klik vervolgens op de knop "Starten". Hier vindt u "Apparaatbeheer" in het zoekvak en opent u deze.
  2. Ga in het venster "Apparaatbeheer" naar batterijen en klik daar op + -teken om het menu uit te vouwen.
  3. Klik nu met de rechtermuisknop op Microsoft ACPI-compatibele besturing en verwijder vervolgens de installatie. Deze stap helpt je bij het niet meer installeren van stuurprogramma's. Deze stuurprogramma's worden automatisch opnieuw geïnstalleerd zodra u uw apparaat opnieuw hebt opgestart.
  4. Klik nu op 'Zet uit' uw laptop en verwijder vervolgens de batterij en koppel de voedingsbron los.
  5. Houd nu de knop "Power" van uw apparaat een minuut lang ingedrukt en plaats nu de batterij opnieuw en sluit deze aan op een voedingsbron.
  6. Als je laptop is ingeschakeld, kijk dan eens naar het opladen van het batterijteken.
  7. Men kan deze gegeven stappen volgen om uw batterij weer in goede staat te krijgen. In het geval dat deze stappen niet werken, dan is het een verstandige optie om een beroep te doen op HP-helpdesk + 31-858880643.

 

Posted in:
Read Further
You don't have any news posts to display. Change widget configurations and/or add or manage news posts in the Blog section of the control panel.